25 Ocak 2018 Perşembe

Givenchy- Play For Him Eau De Toilette / 2008

 














Givenchy Play For Him Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda şirketidir. Bugün Givenchy- Play For Him Eau De Toilette isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, kuru ve yoğun yapıdadır. Turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar, tonka fasülyesi, vanilya ve gurme notalar bu parfümü şekillendiriyor. Turunçgil- aromatik kategorisinde gösterilmektedir.

Üst-  greyfurt, acı portakal, bergamot, mandalina,

Orta- kahve, biber, amyris ağacı, tütün çiçeği,

Alt- vetiver, paçuli.

Givenchy- Play For Him Eau De Toilette isimli parfüm, aslında çok basit bir koku karakterine sahiptir. Neredeyse bütün aromalar tamamen kremsi tonlamalar barındırıyor. Bu minvalde açılıştaki turunçgiller greyfurt- acı portakal tandanslı olmakla birlikte, sonradan köpüklü ve asitli hale geliyor. Devamındaki baharatlar karabiber merkezlidir ve buna yumuşak tatlımsı tütün eşlik eder. Sonda paçuli baskınlığında yumuşak odunsu notalar ( vetiver dahil ) vardır. Ayrıca gene bu bölümde hakim koku gruplarında biri de, güçlü ve yoğun biçimde etkisini hissettiren tonka fasülyesi- vanilya ikilisidir. 

Givenchy- Play For Him Eau De Toilette isimli parfümün açılışındaki turunçgiller ve orta katmandaki baharatlar kremsi bir tatlılık veriyor. Karabiber- tütün- tonka fasülyesi / vanilya ekseninde sıcaklık artmaktadır. Baharatlardan sonra bir ara nüans koku grubu görüyoruz : Odunsu- kuru kahve. Yalnız bu nota pek etkili değildir, yardımcı eleman konumundadır.

Givenchy- Play For Him Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Yoğun kremsi tonlamalar nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Buna karşın nota geçişleri başarılıdır. Fark edilirliği sahibine dönük olarak güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr bir kalıcılık yapacaktır. Bu performansta baharatlar ve tonka fasülyesi etkilidir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder