28 Ocak 2018 Pazar

Givenchy- Gentlemen Only Eau De Toilette / 2013

 















Givenchy Gentlemen Only Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda markasıdır. Bugün Givenchy- Gentlemen Only Eau De Toilette isimli parfüm hakkında görüşlerimizi belirteceğiz. Reçineler, turunçgiller, baharatlar, deri, tütsü, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve amber içeriklidir. Tatlı, şekerli, metalik, yapay, sıcak, yumuşak, ve ferah esintiler sunuyor. Odunsu- baharatlı kategoride gösterilebilir.

Üst- pembe biber, yeşil mandalina, huş ağacı yaprağı, muskat, bergamot,

Orta- vetiver, sedir ağacı, paçuli, menekşe yaprağı, elemi reçinesi,

Alt- tütsü, misk.

Givenchy- Gentlemen Only Eau De Toilette isimli parfümün başlangıcında elemi reçineli ve tatlı turunçgilli baharatlar yer almıştır. Çünkü biraz şekerli tatlılık mevcuttur. Bergamot ve mandalina turunçgilleri temsil ediyor. Biraz metalik pembe biber, tarçın ve zencefil gibi baharatları burnumuz aldı. Devamındaki yapay deri ve sıcak tütsüler, baharatları bir miktar biberli yapıyor. Orta katmanda bulunan diğer koku grupları ise, yeşil / bitkisel ve ferah kokan çiçeksi notalar ( baskın menekşe, siklamen, portakal çiçeği ) ve odunsu notalardır ( paçuli ). Sonra gene yapay deri notası geliyor. Kapanış faslını da yapay tatlılık veren amber- misk ikilisinin yanı sıra sıcak tütsü aromaları oluşturmaktadır.

Givenchy- Gentlemen Only Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili bir fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende de gün boyu tatminkâr kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi gereklidir. Dört- beş fıs yeter. Reçineler, şekerli tatlılık, genele yayılan yüksek sıcaklık ve özellikle son bölüme doğru artan yapaylık gibi faktörler göz önüne alındığında elbette kalıcılık ve fark edilirlik artacak ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirecektir. Böylece ideal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusu olabilecektir. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder