13 Şubat 2018 Salı

Diesel- Fuel For Life Homme EDT / 2007


























Diesel Fuel For Life Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz: onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Diesel' in klasik parfümlerinden biri olan Diesel Fuel For Life Homme hakkında birkaç söz söyleyeceğiz. Diesel- İtalyan moda firmasıdır.

Diesel Fuel For Life Homme- kırmızı meyveler, tatlı baharatlar, odunsu nüanslar ve aromatik otlar gibi biçimlerle algılanır. Aromatik- fujer grubundadır.

Diesel Fuel For Life Homme, tene yerleşince anason, lavanta, kırmızı meyve ve odunsu bazlar ağırlıklı kokar. Aslında, bu açıklamayla genel koku formunu özetlemiş olduk. O zaman detaylara inelim...

Üstte anason, pembe greyfurt, ortada ahududu, lavanta, kedi otu, kuru odun, alt notada da güneş çiçeği ve vetiver açıklanmış.

Açılış yapay, metalik, canlı ve dinamik esintiler verir= Anason ve tatlı kırmızı meyveler aynı zamanda keskin ve enerjiktir. Anasona çilek, ahududu ve kuş üzümü eşlik ediyor olabilir.

Diesel Fuel For Life Homme, genel karakterini bulmaya yakınken, lavanta ve aromatik otlar ile anason birbirine karışıyor. Hafif baharatlı geçişten sonra asitli mandalina da fark ediliyor. Tatlı kırmızı meyveler etkinliğini sürdürüyor. Ama bunlar ikincil öneme sahiptir. Koku karakterine pek etki etmez.

Sonlarda vetiver merkezli odunsu notalar, lavanta ve bir miktar sabunsu hissiyat vardır. Böylece tenden ayrılmakta.

Yapay ve sentetik bir yapının fark edildiği Diesel Fuel For Life Homme, ülkemizde genel beğeniye hitap etmeyi başarmış. Ancak dengesiz bir tatlılık, tene oturunca anasonun fazla ön plana çıkması, koku karakterinin yaz mevsiminde boğucu olması eleştirilecektir.

Olumlu yanları ise, en azından benim tenimde kalıcılığın bir günü bulması, tene yakın durmasıyla birlikte, ilk sıkışta fark edilirliğinin yüksek olması, sonbahar- kış döneminde kokusunun sakinleşip beğenilir hale gelmesidir.

Diesel Fuel For Life Homme, Dış mekânda, akşam saatlerinde sıkılabilir. Dengeli sıkmak gerekir. Kapalı alanlarda rahatsız eder. Açık hava partileri, gece gezmeleri için idealdir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder