22 Şubat 2018 Perşembe

Diesel- Bad EDT / 2016



























Diesel Bad parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Diesel- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Diesel- Bad ( Kötü ) isimli parfümle ilgili değerlendirme yapacağız. Tatlımsı, metalik, ekşimsi, kremsi, tozlu ve yapay esintileri var. Meyveler, çiçeksi notalar, lavanta, deri, tütün ve amber ile şekilleniyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, lavanta, kakule, menekşe yaprakları,

Orta- havyar, iris kökü, adaçayı,

Alt- tütün, odunsu notalar, tonka fasülyesi, ambroxan, paçuli.

Diesel- Bad isimli parfüm, ekşimsi bergamot ve tatlı lavanta ile açılmaktadır. Devamında yeşil kokan erkeksi çiçeklere ( sardunya, menekşe, iris ) geçiliyor. Son bölümde tatlılığı ve sıcaklığı yükselten ve şekerli hale getiren tütün, deri ve amber vurguları yapılmış. Ancak, yüksek tatlılık rahatsız etmiyor. Yalnız burada deri ve amberin yapay kullanıldığını belirtmeliyiz. Yapay ambroksan benzeri amberimsi- tütünsü kokular, biraz daha kremsi tondadır.



Diesel- Bad- açılıştan sonra hızlı akışkanlıkla yeşil lavanta ve erkeksi çiçeklere geçiş yapıyor. Geri planda çok az miktarda ekşimsi elma kokusu hissediliyor. Özellikle orta bölüm, tamamen ferah ve sucul yapıdaki yeşil- bitkisel kokuların egemenliğindedir. Sonrasında kapanış faslında, tatlı tütün ve yumuşak amber aromaları baskın olacaktır. Bu kısımda, daha ziyade tatlı tütün beğenilmekte.

Diesel- Bad isimli parfüm, tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyum sağlar. Kalıcılık performansı erkeksi kolonya kadar olacaktır. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Tütün ve ambroxan ile tene yapışma eğilimindedir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene oturmaktadır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder