19 Şubat 2018 Pazartesi

Diesel- Only The Brave Tattoo EDT / 2012



 

























Diesel Only The Brave Tattoo parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Diesel- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Diesel- Only The Brave Tattoo isimli parfümle ilgili konuşacağız. Tatlı, sıcak, yapay, metalik, serin, ferah ve yumuşak yapıdadır. Tütün, baharatlar, meyveler, amber, odunsu notalar, turunçgiller, vanilya ve tütsü aromaları barındırmakta. Aromatik- odunsu grupta gösterilmekte.

Üst- elma, mandalina,

Orta- Bourbon biberi, adaçayı,

Alt- tütün, benzoin, amber, paçuli, odunsu notalar.

Diesel- Only The Brave Tattoo isimli parfüm, meyveli- turunçgilli bir açılışa sahiptir. Taze, serin ve tatlı elma- mandalina ikilisi var. Tatlı ve sıcak baharatlar bunu takip ediyor. Tarçın- biber- karabiber troykası hissettim. Sıcak tütün ve tütsü rayihaları, yapay tatlılık veren amber & ve gene yapay metalik odunsu notalar ( paçuli ) parfümü kapanışa götüren aromalardır. Bu son bölümde dumansı hissiyat ve balımsı bir tatlılık var.

Diesel- Only The Brave Tatto isimli parfümde tütün ve amber rayihaları gurme tarzı yansıtırken, meyvemsi baharatlar da tatlı baharatlı parfümleri andırıyor. Koku karakterinde aromatik ve yumuşak bir yön de var. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılık sağlaması, baharatlı- gurme koku grubuyla mümkün olmakta. Gene de tene özgürce sıkılabilir. Çünkü genele yayılmış tatlılık ve sondaki yapaylık rahatsız edici değil. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tecrübeli parfümseverler, bu parfümü günün farklı saatlerine ve mevsim geçişlerine göre dozajını ayarlayarak kullanacaklardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder