1 Ekim 2017 Pazar

Paco Rabanne- Ultrviolet Man EDT / 2001

 















Paco Rabanne Ultraviolet Man parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Ultraviolet Man isimli parfümü inceliyoruz. Aromatik otlar, turunçgiller, baharatımsı nüanslar, meşe yosunu, vanilya ve amber içeriklidir. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak, ferah, hafif ve yapay esintileri var. Aromatik- baharatlı grupta gösterilmiş.

Üst- nane, amber,

Orta- vetiver, karabiber, baharatlı notalar,

Alt- meşe yosunu, vanilya.

Paco Rabanne- Ultraviolet Man isimli parfümde yeşil ve ferah kokular / aromalar neredeyse baştan sona hakimdir. Bunlar aromatik otlar, turunçgiller ve meşe yosunudur. Baskın nane, misket limonu, bergamot ve meşe yosunu notaları parfümün temelini oluşturur. Aralarda, koku gidişatında pek dikkat çekmeyen ve önemli olmayan baharatımsı nüanslar var. Yumuşak ve aromatik tarzda kremsi kakule olmalıdır. Tatlı ve kremsi tonlamalar yapan amber- vanilya ikilisiyle kapanışa gelinmekte. Burası bariz yapaylık barındırıyor ve parfüm tene yerleştikten sonra iyice şekerli hale geliyor.

Paco Rabanne- Ultraviolet Man isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çok hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Çünkü hem şekerli ve kremsi vurgular hem de nane- misket limonu- bergamot çizgisindeki baskın ve kuvvetli koku karakteri bu performansta etkili olmuştur. Gene, ortalardan itibaren yüksek kremsilik ve şekerlilik ve özellikle sondaki yapaylık nedeniyle parfüm tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böyle yapılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Bunun haricinde yukarıda bahsettiğimiz yeşil ve ferah kokular ( nane, turunçgiller, meşe yosunu ) gayet güzel ve enerjik hissiyata yol açıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder