19 Ekim 2017 Perşembe

Paco Rabanne- One Million Prive EDP / 2016


























Paco Rabanne One Million Prive EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Paco Rabanne- One Million Prive isimli parfümü değerlendiriyoruz. Turunçgiller, baharatlar, tütün, odunsu notalar ve tonka fasülyesi genel koku nüanslarıdır. Sıcak, yumuşak, tatlı, metalik, tozlu ve pudralı esintiler var. Oryantal- odunsu grubunda gösterilmekte.

Üst notalarda kan mandalinası, tarçın, ortada tütün, mür yağı, altta ise paçuli ve tonka fasülyesi notaları var.

Paco- Rabanne- One Million Prive=

Açılışta metalik ve asitli turunçgiller var. Mandalina ve greyfurt algıladım.

Devamında tatlı- biberli baharat teması ve yumuşak tütün var. Tarçın, pembe biber ve tütün birleşmiş.

Sonda kuru ve topraksı odunsu notalar- paçuli önde geliyor. Bunu baskın olarak pudralı vanilya ve tonka fasülyesi izlemekte. Kapanışa doğru, vanilya da şekerlenecektir. Bu bölümde özellikle yapaylık ve dengesiz tatlılık var. Böylece tenden ayrılmakta.

Paco Rabanne- One Million Prive- vanilya ve tonka fasülyesinden ötürü dengeli sıkılmalıdır. Akşam, soğuk hava ve sonbahar- kış kokusudur. Gece eğlenceleri ve açık hava- dışarıdaki davet ve kokteyller için uygundur. Yapışkan ve güçlü bir şekilde, gün boyu tende kalmakta. Fark edilirlik her zaman yoğundur. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Notalar katman halindedir. Ama özellikle turunçgilli baharat ve tatlı- tütünlü baharat kullanımı görülür.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder