16 Ekim 2017 Pazartesi

Paco Rabanne- Invictus Intense EDT / 2016


























Paco Rabanne Invictus Intense parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda şirketidir. Şimdi Paco Rabanne- Invictus Intense isimli parfümü değerlendiriyoruz. Kuru, sıcak, biberli, yapay, tuzlu, pudramsı ve bir miktar tatlımsı rayihaları var. Baharatlar, amber, aromatik otlar, içkimsi notalar ve tonka fasülyesi barındırmakta. Aromatik- baharatlı grupta gösterilebilir.

Üst notada karabiber, portakal çiçeği, ortada şöhret çiçeği, viski, altta ambergris, tuz ve amber notaları verilmiş.

Paco Rabanne- Invictus Intense isimli parfüm, kuru karabiber ve kuru aromatik otlar ( adaçayı, ökseotu ) barındıran sıcak ve yoğun bir açılış yapıyor. Biberli baharatlar biraz daha ön plandadır. Orta katmanda, başlangıçtaki notalara aromatik ve yumuşak içkimsi notalar ( viski ) katılıyor. Tuzlu amber, yapay ambergris ve tonka fasülyesi ile kapanış gerçekleşiyor.

Paco Rabanne- Invicus Intense isimli parfüm çok fazla tatlılık yansıtmıyor. Yalnızca orta bölümde, viskiden gelen sınırlı bir tatlılık var. Ayrıca son bölümde, tene oturma işlemi bitince tonka fasülyesi biraz daha pudralı hale geliyor. Nota geçişleri başarılı olmasına rağmen, açılışta ve sonda yapay ve sentetik koku biçimlerine rastlanıyor : Aromatik otlar ve ambergis. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Yavaş akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği çok güçlü değil. Parfümün aromaları, tene oturduktan sonra kısa süre içinde tende kayboluyor. Günlük kullanımda tazeleme yapılmak suretiyle kalıcılığı arttırılabilir. Sonbahar- kış, öğleden sonra- akşam ve soğuk hava kokusudur. Tene dengeli sıkılırsa, yapay aromalar rahatsızlık vermeyecektir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder