13 Ekim 2017 Cuma

Paco Rabanne- Invictus EDT / 2013


























Paco Rabanne Invictus parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Bugün Paco Rabanne- Invictus isimli parfümü inceleyeceğim. Metalik, tuzlu, yapay, tatlımsı ve yumuşak yapısı var. Turunçgiller, su ve ozon notaları, çiçeksi notalar, odunsu notalar, amber ve yosun aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- akuatik grupta gösteriliyor.

Invictus, Latince' de '' güç, zafer, yenilmez, dinamizm, enerji'' gibi manâlara geliyor. Şişesinin de kupa formunda tasarlanmış olması buna gönderme yapmış.

Üstte greyfurt, deniz notaları, portakal; ortada defne yaprağı, yasemin; alt notada gayakum ağacı, meşe yosunu, paçuli ve ambergis bulunuyor.

Paco Rabanne- Invictus- metalik ve tuzlu turunçgiller ( greyfurt, portakal ) nokta vuruşuyla açılıyor. Bunu hemen ozon notaları ve tuzlu deniz suyu aromaları takip ediyor. Sonrasında orta bölümde tamamen yeşil koku karakteri var : Erkeksi tarzdaki çiçek olan yasemin ve paçuli kontrolündeki odunsu notalar böyledir. Kapanış faslında da genelde yumuşak ama yapay aromalara rastlıyoruz : Sedir ağacı, tatlımsı amber ve meşe yosunu hissedilmekte.

Paco Rabanne- Invictus isimli parfüm genel beğeniye, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Metalik, yeşil ve yapay koku katmanları tende sırasıyla kendini gösteriyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Yapay aromaların baskınlığına rağmen dengeli bir tatlılık var. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı yükseltilebilir. Fark edilirliği ilk anda yoğun ve güçlüdür. Sonra tensel koku formuna girer.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


3 yorum:

  1. puanlamayı 5 yıldıza kadar yapıyorum. Bu parfüm 3 yıldıza tekabül ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Bence çok bile vermişsin.. 2 puan ya eder ya etmez.. 100 ml lik olanını kullanıyorum.. bitsin diye uğraşıyorum ... Parfümün açılışı ve orta kısmı idare eder ama sonu berbat.. ve çok yapay bi koku.. tam anlamıyla hayal kırıklığı.. o kadar para bu parfüme verilmez derim.. çok daha iyi alternatifler mevcut bence..

    YanıtlaSil
  3. basit bir genç işi koku

    YanıtlaSil