10 Ekim 2017 Salı

Paco Rabanne- Black XS L'Exces For Him EDT / 2012



























Paco Rabanne Black XS L'Exces For Him parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Black XS L'Exces For Him ismini taşıyan parfümü incelemekteyiz. Turunçgiller, aromatik otlar, sucul hissiyat ve odunsu notalarla şekillenmekte. Tatlı, yumuşak, ferah ve yapay kokular belirgindir. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst notada lavanta, limon, ortada cypriol yağı, deniz notaları, alt notada paçuli ve amber aromaları verilmiş.

Paco Rabanne- Black XS L'Exces For Him- tatlı lavanta ve ekşimsi ve buruk limonla açılıyor. Limon biraz daha ön plandadır. Devamında yeşil kokan ferah aromatik otlar ve sucul notalar var. Adaçayı, kişniş ve mate gibi otlar olabilir. Belirgin bir sucul hissiyat da bunu destekliyor. Ama şöyle, tuzlu deniz suyu efekti, benim tenimde daha fazla egemen oldu. Turunçgiller her daim etkisini sürdürüyor. Açılıştaki buruk limona, tene oturma döneminde kremsi mandalina eşlik ediyor. Yapay ve yumuşak odunsu notalar ve misk ile sona geliniyor. Yeşil- bitkisel kokan ferah paçuliyi hissediyoruz.

Paco Rabanne- XS Black L'Exces For Him isimli parfüm kaliteli ve ferah erkeksi kolonya tandansı veriyor. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre düşünülmelidir. Günlük kullanım, sosyal faaliyet ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Tene yakın durma eğilimindedir ve hızlı akışkanlık yapar. Odunsu notaların yapaylığı rahatsız etmiyor. Diğer notaların da birbiriyle uyumlu olduğunu ekleyelim. Dengeli bir tatlılığa sahiptir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla algılanmaktadır. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder