25 Eylül 2017 Pazartesi

Giorgio Armani- Code Profumo Pour Homme EDP / 2016


























Giorgio Armani Code Profumo EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Giorgio Armani- Code Profumo isimli parfümü bugün değerlendiriyoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, bir miktar tozlu rayihaları var. Belli oranda şekerli yapı gösterir. Baharat, meyve, deri, vanilya ve erkeksi çiçekler barındırır. Oryantal- baharatlı grupta gösterilmekte.

Üst- mandalina, elma, kakule,

Orta- portakal çiçeği, lavanta, muskat,

Alt- tonka fasülyesi, amber, deri.

Giorgio Armani- Code Profumo- sade, basit ve kolay anlaşılır bir koku olmuş. Sürpriz barındırmaz. Kokusu çok değişmez ve düz çizgide gider. Aromalarda bir harman ve iç içe geçmeler görülür. Örneğin tatlı ve keskin meyve- turunçgil harmanıyla yapılan başlangıç, sonuna değin tatlı, şekerli ve yumuşak vaziyet almıştır. Mandalina ve elma notalarıyla yapılan açılış modern ve güzel olmuş. Bunu yumuşak muskat- biber tarzında baharatlar takip eder. Aromatik otlar ve erkeksi çiçekler bu karışıma destek verir. Lavanta ve turunç yaprağı olabilir. Son kısımda tene yerleşme başlar. Sıcaklık ve tatlılık artar. Tonka fasülyesi ve yapay ve tozlu deri notası kapanışı forse etmekte. Kremsi vanilya ve bir miktar yumuşak vetiver de algılanır.

Giorgio Armani- Code Profumo- son bölümde şekerli yapı gösteriyor. Bu nedenle dengeli sıkılmalıdır. Akşam, soğuk hava ve sonbahar- kış kokusudur. Açık havada gerçekleşen davet, kokteyl ve gece eğlencelerinde kullanılır. Yapışkan bir tatlılık ile tene oturur. Akışkanlık hızlıdır ve çabuk kurur. Yağlı ve çabuk terleyen tende, iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Fark edilirlik her zaman yüksektir. Tonka fasülyesi ve deri notaları çok sıcak havalarda rahatsız eder. Kapalı mekânlarda sıkılması doğru olmaz.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder