22 Eylül 2017 Cuma

Giorgio Armani- Eau De Cedre Pour Homme EDP / 2015


























Giorgio Armani Eau De Cedre Pour Homme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Bugün Giorgio Armani- Eau De Cedre Pour Homme isimli parfümü değerlendireceğiz. Sedir ağacı temalıdır. Tatlı, yumuşak, tozlu ve soğuk karakterlidir. Aromatik otlar, odunsu notalar, turunçgiller, yeşil bitkiler ve erkeksi çiçekler barındırır. Odunsu- aromatik grupta gösterilmektedir. 

Üst- bergamot, limon, adaçayı,

Orta- menekşe yaprakları, kakule, kimyon,

Alt- süet, sedir ağacı, siyah çay, odunsu notalar.

Giorgio Armani- Eau De Cedre Pour Homme- tozlu ve yumuşak turunçgiller ve aromatik otlarla açılıyor. Bergamot baskındır. Adaçayı ve kişniş buna destek verir. Devamında erkeksi- yeşil çiçekler ve sucul bitkiler var. Menekşe ve leylak soğuk ve biraz metalik olmuş. Yeşil çay algılanıyor. Kakule tarzında hafif baharatlar pek etkili değil. Erkeksi çiçekler orta katmanı yönetiyor. Kapanış yumuşak, tozlu ve ferah odunsu notalar var. Sedir ağacı ana temadır. Vetiver ikinci sırada gelir. Yapay misk notası da hissedilir.



Giorgio Armani- Eau De Cedre Pour Homme- günlük, kullanım, soyal ortam ve yaz mevsimi kokusudur. Kaliteli ve ferah bir kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik de buna göre yorumlanmalıdır. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Tene yakın kalmakta. Özgürce dozaj verilebilir. Notalar uyumlu ve dengelidir. Dengeli tatlılık var. Notalar harman halinde yapılanmış. Son bölümdeki yapaylık rahatsız etmez. Sade, basit ve gösterişsiz bir kokusu var. Koku karakteri çok değişmez.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

* Bu parfümü bizden daha yoğun esanslı olarak temin edebilirsiniz.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder