7 Eylül 2017 Perşembe

Giorgio Armani- Black Code Pour Homme EDT / 2004


 

























Giorgio Armani Black Code Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Giorgio Armani- Black Code Pour Homme isimli parfümü yorumlayacağız. Turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, deri, tonka fasülyesi, tütün ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlı, pudralı, yumuşak, hafif, sıcak ve ferah esintileri var. Ambersi- baharatlı grupta gösteriliyor. Ancak odunsu- oryantal, baharatlı oryantal grupta gösterildiği de oluyor.

Üst- limon, bergamot,

Orta- yıldız anason, zeytin çiçeği, gayakum ağacı,

Alt- deri, tonka fasülyesi, tütün.

Giorgio Armani- Black Code Pour Homme- limon kolonyalarını andıran ferah ve aromatik bir açılış yapıyor. Tatlı ve enerjik turunçgilli- baharatlı bu başlangıçta limon ve anason çok baskındır. Ferah zeytinyağı / zeytin çiçeği kokusunu bile alıyorum. Ama geri planda kalmış. Pudralı ama yumuşak ve temiz tonka fasülyesi ve deri notası, orta katmanda birleşmiş. Buna tatlı ve yumuşak tütün katılıyor. Gene ferah, yumuşak ve tatlı öd ağacı temalı odunsu notalarla parfüm sonlanır.

Giorgio Armani- Black Code Pour Homme isimli parfümde dengeli tatlılık ve büyük oranda uyumlu notalar var. Sadece tonka fasülyesi aroması, pudralı yapısıyla ilk anda bir çekince verebilir. Ancak onun da yumuşak ve ferah olduğu anlaşılıyor. Aromalar ( tonka fasülyesi- deri harmanı dışta tutulursa ) genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla önce tene yakın duruyor, sonrasında daha ziyade dışarıya karşı yoğun fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı var. Tene biraz dengeli sıkılırsa, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Sabah saatlerinde ev veya ofiste sıkılması doğru olmaz. Günün diğer saatlerinde iç mekânda kullanım opsiyonu geniş olacaktır. Akşam vakti ve soğuk havalar için de idealdir. Bununla beraber dış ortamdaki kokteyl ve davetler ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Giorgio Armani- Black Code Pour Homme için, bazı sitelerde turuncu çiçek esansı, siklamen, yasemin ve vadi zambağı gibi notalara yer verilmiş. Seneler içinde birkaç formülasyon geçirmesi nedeniyle orijinal koku karakterinde mutlaka değişiklikler olmuştur.

Koku -4 Kalıcılık -4



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder