31 Temmuz 2018 Salı

Burberry- Mr. Burberry Eau De Toilette / 2016


























Burberry Mr. Burberry E au De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Burberry- İngiliz moda firmasıdır. Şimdi Burberry- Mr. Burberry EDT isimli parfüm hakkında görüşlerimizi açıklayacağız. Turunçgil,  bitki, yumuşak baharat, odunsu notalar ve deri aromaları var. Keskin, tatlı, metalik kokular verir. Odunsu- aromatik grupta yer alır.

Üst- greyfurt, kakule, tarhun,

Orta- huş ağacı yaprağı, muskat, sedir ağacı,

Alt- sandal ağacı, öd ağacı, vetiver.

Burberry- Mr. Burberry Eau De Toilette isimli parfüm asitli ve metalik bir açılış yapıyor. Turunçgiller ve aromatik otlar var. Greyfurt, adaçayı ve turunç yaprağı olabilir. Keskin ve sucul hissiyat veriyor. Sonra yumuşak baharat olarak muskat baskındır. Buna yapay deri aroması katılır. Yumuşak odunsu notalar ( vetiver ve sedir ağacı ) bu kısımda beğenilir. Kapanışta gene yapay öd ağacı algılanır. Tene yerleşince, baharatlar metalik hissiyat veriyor. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk oturur.

Burberry- Mr. Burberry Eau De Toilette isimli parfüm bir kolonya performansıyla tende kalıcılık ve fark edilirlik gerçekleştiriyor. Tene yakın duruyor. Düz çizgide giden kokusu sürpriz yapmıyor. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Deri ve odunsu notalar kalıcılığı arttırmış. Sonbahar ve ilkbahar arası dönemde kullanılabilir. Aromatik otlar ilerleyen saatlerde sabunsu kokular yaymakta. Genelde dengeli tatlılık var. Nota geçişleri başarılıdır. Ama özellikle sonlarda yapay ve sentetik biçimler daha belirgindir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder