25 Temmuz 2018 Çarşamba

Burberry- Brit For Men EDT / 2004



























Burberry Brit For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.
                                                                          
Güncel yorum...

Burberry- İngiliz moda markasıdır. Bugün, Burberry- Brit For Men isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, şekerli, kremsi, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, odunsu notalar, baharatlar, amber ve tonka fasülyesi gibi aromalar belirgindir. Oryantal- odunsu grubunda gösterilmiş.

Üst- mandalina, bergamot, zencefil, kakule,

Orta- muskat, sedir ağacı, gül, baharatlı notalar,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, odunsu notalar, sedir ağacı, gri misk.

Burberry- Brit For Men isimli parfümün başlangıcında yüksek kremsi tonlamalar yapan turunçgiller ( portakal, mandalina ) var. Bunu şekerliliğe kaçan tatlı- biberimsi baharatlar ( zencefil, kakule, tarçın ) takip ediyor. Son kısma gelinirken odunsu notalar, tonka fasülyesi ve ambergris algılanmakta. Kremsi ve yapay esintiler veren sedir ağacı ve tonka fasülyesi önemlidir. Ayrıca gene yüksek tatlılıktaki yapay- parlak ambergris dikkatlerden kaçmıyor.

Burberry- Brit For Men isimli parfüm aslına bakılırsa, genel harmanındaki yüksek tatlılık, şekerlilik ve kremsilikten ötürü dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Bunun haricinde nota geçişlerinde bir sorun yok. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene yerleşir. Daha ziyade sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, akşam saatlerine ve soğuk havalara uyum sağlar. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde tercih edilebilir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılık vermekte. Bunun sebebi, her şeyden önce, yukarıda belirttiğimiz gibi tatlı, şekerli ve kremsi rayihaların baskın olmasıdır. İlk anda dışarıya karşı güçlü bir fark edilirlik yapıyor. Ancak hemen sonrasında hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor ve yakın kalıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder