16 Temmuz 2018 Pazartesi

Burberry- For Men EDT / 1995



























Burberry For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe Kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Burberry' nin klasik parfümü. Kolonya tarzındadır. Burberry For Men' de tozlu bitkisel notalar, odunsu notalar, baharatlar algılanır.  Aromatik- odunsu grupta gösteriliyor. Burberry, İngiliz moda firmasıdır.

Burberry For Men...

Üst notalarda bergamot, lavanta, nane, kekik; ortada sandal ağacı, yasemin, sedir ağacı, meşe yosunu, sardunya; alt notada ise misk, vanilya ve amber yer almış.

Tozlu ve buruk aromatik otlar ve turunçgiller ile açılmakta. Lavanta, kekik, adaçayı  ve bergamot var. Sonrasında buruk ve ekşimsi baharat tonları geliyor. Kekik ve kimyon olabilir. Tene böylece oturur. Devamında tozlu çiçeksi notalar ( yasemin, iris, sardunya ), misk, amber ve sedir ağacı tandanslı odunsu notalar yer alır. Bu kısımda tatlılık artıyor ve hatta aşırıya kaçıyor. Bu nedenle dengeli sıkılmalıdır. Parfümün kapanışı böyle gerçekleşiyor. Baharatlı sardunya, sedir ağacı daha sonra belirginleşiyor.

Sürprizi yok. Harmanlanmış ve iç içe geçmiş notalar algılanmakta. Odunsu notalarda yapaylık var. Tatlılık ise orta bölümden itibaren genel karakter haline geliyor. Çok sıcakta sıkılması doğru değil. Sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara uyar. Günlük kullanımda tazelenebilir. Yeterli bir kalıcılığı var. Kolonya tarzında olduğunu tekrar söyleyelim. Fark edilirliği tene yakın kalmakla ilişkilidir. Basit bir harmanı var...

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder