22 Temmuz 2018 Pazar

Burberry- Touch For Men EDT / 2000



























Burberry Touch For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Burberry- İngiliz moda firmasıdır. Şimdi Burberry- Touch For Men isimli parfümü tanıtacağım. Turunçgiller, tonka fasülyesi, lavanta, misk, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve baharatlar barındırıyor. Sucul, ozonlu, ferah, yumuşak, yapay, sıcak, kremsi ve tatlı esintileri vardır. Odunsu- çiçeksi / misk kategorisinde gösteriliyor.

Üst- artemisia ( yavşan otu ), menekşe yaprağı, mandalina,

Orta- muskat, beyaz biber, sedir ağacı,

Alt- tonka fasülyesi, vetiver, beyaz misk.

Burberry- Touch For Men- yeşil kokan ferah turunçgillerle başlıyor : Mandalina ve portakal hissediliyor. Devamında ozonlu ve sucul hissiyat içinde tatlı lavanta ve erkeksi yeşil çiçeksi notalar gelmekte : Menekşe baskındır. Lotus da olabilir. Orta katmanın bir diğer aroma grubu da yumuşak tarzda biberli baharatlardır : Kakule ve pembe biber tahmin edilmekte. Gene yeşil- bitkisel karakterdeki vetiver, odunsu notaları temsilen kapanışta yerini alıyor. Buna misk ve pudralı tonka fasülyesi katılıyor. Son bölümde bu yüzden sıcaklık yükselecektir.

Burberry- Touch For Men isimli parfümde kremsi ve yeşil- bitkisel tonlamalar baştan sona etkildir. Turunçgiller, çiçeksi notalar ve vetiver bu söylediğimize örnek teşkil ediyor. Turunçgillerde bile sonradan kremsi yapılanma görüyoruz. Yeşil kokan ferah ve tatlımsı aromalara da her daim sucul- ozonlu yapı eşlik edecektir. Böylece aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Kremsi- tatlımsı ve sondaki pudralı koku biçimlerinden dolayı tene dengeli sıkılması gereklidir. Dört- beş fıs yeter. Böyle yapılırsa günülk kullanıma ve sosyal ortamlara yönelik kullanım opsiyonu genişleyecektir. Fark edilirlği genelde tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende ise, günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılık vermekte. Gün çinde tazelemeye pek lüzum olmayacaktır. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, öğleden sonra- akşam vaktine ve soğuk havalara uygundur. Nota geçişleri başarılı yapılmış. Bununla beraber özellikle son bölümdeki yapaylık ( misk, tonka fasülyesi ) dikkatten kaçmıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

1 yorum: