19 Temmuz 2018 Perşembe

Burberry- Weekend For Men EDT / 1997



























Burberry Weekend For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Burberry- İngiliz moda markasıdır. Bugün Burberry- Weekend For Men isimli parfümü değerlendireceğiz. Turunçgiller, çiçeksi notalar, ozonlu ve sucul aromalar, meşe yosunu, odunsu notalar ve bal aromaları ile biçimleniyor. Tatlı, sabunsu, şekerli, kremsi ve ferah yapıdadır. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilebilir.

Üst- ananas, kavun, mandalina, greyfurt, bergamot,

Orta- sandal ağacı, sarmaşık, meşe yosunu,

Alt- bal, amber, misk.

Burberry- Weekend ( Hafta Sonu ) For Men- tatlımsı ve yeşil kokan enerjik turunçgillerle açılmakta. Misket limonu, bergamot ve mandalina hissediliyor. Devamında sabunsu çiçeklsi notalar geliyor. Lotus ve leylak olabilir. Buna ozonlu ve sucul aromalar katılıyor. Tam bu kısımda, yoğun bir yeşil kokan meşe yosunu rayihaları parfümü forse ediyor ve aslında kapanışa kadar etkili oluyor. Kremsi sandal ağacı ve bal notaları ile kapanış yapılmakta. Sandal ağacı vurgusu yarım saat sonra şekerli hale gelmekte.

Burberry- Weekend For Men isimli parfümün çiçeksi notalarının, orta bölümde sucul ve ozonlu yapıya çevrildiğini pekâla düşünebiliriz. Son bölümdeki bal aromasının da, sandal ağacını şekerli yaptığını iddia edebiliriz. Turunçgiller, ozonlu çiçekler, meşe yosunu teması ve sandal ağacı katmanları sırasıyla tene yerleşiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Gerek sabunsu gerekse kremsi ve şekerli rayihalar rahatsız edici boyutlarda değildir. Bu bakımdan tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- sonbahar arası döneme uygundur. Fark edilirlik her daim yüksektir. Bunun nedeni kuvvetli tatlılık barındıran turunçgiller, meşe yosunu ve kremsi sandal ağacıdır. Ayrıca sabunsu çiçekler de yoğun yapısıyla, fark edilirliği ikinci derecede katkı yapar. Çabuk terleyen yağlı tende ise günün büyük bölümünde kalıcı olmayı başarıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder