28 Temmuz 2018 Cumartesi

Burberry- London For Men EDT / 2006




Burberry London For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Burberry- İngiliz moda markasıdır. Bugün Burberry- London For Men isimli parfümü tanıtacağız. Meyveler, baharatlar, çiçeksi notalar, deri, içkimsi notalar, tütün ve meşe yosunu gibi koku içeriklerine sahiptir. Tatlı, ekşimsi, yumuşak, sıcak, ferah, yapay esintiler veriyor. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilmiştir.

Üst- bergamot, lavanta, tarçın yaprakları, karabiber,

Orta- mimoza, şarap, deri,

Alt- gayakum ağacı, meşe yosunu, opoponaks, tütün yaprakları.

Burberry- London For Men isimli parfümü, koku gruplarına ayırmak suretiyle değerlendirmenin daha doğru olacağını düşünmekteyiz :

BASKIN NOTALAR :

Burberry- London For Men- tatlımsı- kırmızı meyvelerle açılıyor. Kiraz ve vişne olabilir. Meyveler biraz ekşimsilik de barındırmakta. Orta katmanda tatlı ve meyvemsi baharatları görüyoruz. Bu baharatlar aynı zamanda sıcaktır. Kiraz ve vişne ile karışan tarçın- karabiber sentezi vardır. Gene orta bölümde, meyveli açılıştan sonra yeşil- bitkisel koku formu önemlidir. Tatlımsı lavanta ve yeşil- erkeksi çiçekler ( yasemin, mimoza ) hissediliyor. Ayrıca gene kapanış kısmında yeşil kokan meşe yosunu yer alıyor.

YARDIMCI ELEMANLAR : 

Burberry- London For Men isimli parfümün açılışında, meyvemsi katmana içkmsi notalar ( şarap ) eşlik etmekte. Orta bölümden sonra, baharatları takiben içkimsi notalar ve tatlı tütün yaprağı aromasını algıladım. Sonda tatlımsı deri ve bir miktar odunsu notalar ( öd ağacı ) vardır.

Burberry- London For Men- gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Aslında tene özgürce sıkılabileceğini düşünüyorum. Bu da günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uygun olması anlamına gelir. Baskın notalar, parfümdeki ana ekseni oluşturan katmanlardır ve tene sırasıyla yerleşir. Meyve, tütün, deri ve öd ağacı notaları yapay ve sentetiktir. Yalnız dengeli tatlılık olduğunu belirtmeliyiz. Yapay aromalar rahatsız etmez.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder