1 Ağustos 2018 Çarşamba

Lanvin- Eclat D' Arpege For Men EDP / 2015


























Lanvin Eclat D' Arpege For Men EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Lanvin- Fransız moda şirketidir. Bugün Lanvin- Eclat D' Arpege For Men isimli parfüm yorumlanacaktır. Kremsi, yumuşak, ozonlu, sucul, ferah, tatlı- şekerli ve pudralı rayihaları var. Turunçgiller, çiçekler ve vanilya ana geçiş notaları olmakta. Turunçgil- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, misket limonu, mandalina,

Orta- menekşe yaprağı, yasemin, biberiye,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, misk.

Lanvin- Eclat D' Arpege For Men- bergamot ve misket limonu gibi kremsi ve ferah turunçgillerle başlıyor. Sonra belirgin bir şekilde yeşil notalar var. Yeşil- bitkisel karakter, orta bölümü tamamen domine ediyor ve dikkatlerden kaçacak gibi de değil... Ne olabilir ? Tahminim, menekşe temasının yönettiği yeşil- erkeksi çiçekler oldu. Bu çiçekler aynı zamanda ozonlu ve sucul yapıdadır. Yasemin ve lotus, yardımcı eleman olabilir. Kapanışta tatlılık yükseliyor. Bunun ana nedeni, pudralı vanilyadır. Tonka fasülyesini de düşünebiliriz.

Lanvin- Eclat D' Arpege For Men- sondaki şekerli tatlılık dolayısı ile dengeli sıkılırsa ( üç- dört fıs ), günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz dönemine uyar. Notalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır. Fark edilirlik ilk anda yoğundur. Sonra hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Kaliteli bir erkeksi kolonya kadar kalıcılık yapmaktadır. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder