13 Ağustos 2018 Pazartesi

Bvlgari- BLV Pour Homme EDT / 2001
























Bvlgari BLV Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bvlgari  BLV Pour Homme, baharat, odun, aromatik hissiyat ve yeşil notalar sunan bir kokudur.

Odunsu- baharatlı grubunda yer alır.

Bvlgari, İtalyan mücevher markası olarak, 1884 yılında Sotirios Voulgaris tarafından kurulmuş.

Ürün gamı= Takı, saat, çanta, otel kokuları, aksesuar...

Bvlgari BLV Pour Homme, kaliteli bir kolonya havasındadır. Yeterli bir kalıcılık ve fark edilirlik sağlar.

Günlük kullanıma uygundur. Her mevsim ve her sosyal ortam için idealdir.

Üstte kakule, sandal ağacı, ortada ardıç meyvesi, zencefil, havlıcan, alt notada Hint ağacı odunu ( gingko ), gri tik ağacı, tütün çiçeği ve yeşil yapraklar aroma olarak verilmekte.

Ferah ve yumuşak baharatlarla ( zencefil ) yapılan açılış güzel olmuş. Sonra bu, sabunsu- ferah baharatlar biçimine giriyor. Baharatlara çam benzeri kokular katılıyor. Bir miktar aromatik otlar ve sabunsu çiçekler hissediliyor. Sabunsu baharatlar ve sabunsu ve pudralı çiçeksi notalar ( menekşe, iris ? ) Bvlgari BLV Pour Homme' u domine etmekte. Sonlarda misk ve odunsu notalar var. Böylece kapanmakta. Sade, basit, düz çizgide giden, çok değişmeyen bir koku... Sabunsuluk her daim etkilidir.

Dengeli ve uyumlu notalar var. Tatlılık hemen hemen yok gibidir. Rahatsız edici aromalar da yok. Özgürce dozaj verilebilir.

Bvlgari- BLV Pour Homme isimli parfümün önemi, sabunsu- ferah baharatlar- çam kokuları- sabunsu çiçekler çizgisinde afrodizyak etkiler vermesi, zihinsel ve bedensel rahatlama ve odaklanma sağlamasıdır. Stresten arındırıcı etkileri vardır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder