10 Ağustos 2018 Cuma

Bvlgari- Black Eau De Toilette / 1998


























Bvlgari Black Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal Kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bvlgari- İtalyan mücevher firmasıdır. Bvlgari- Black Eau De Toilette isimli parfüm incelenecektir.

Bu parfüm, otomobil gürültüsü, otomobil lastiği, metropol yaşantısı ve motor gürültüsü gibi metaforlar düşünülerek tasarlanmıştır. Unisex olarak piyasaya sunulmuş. Ama erkek kullanımına daha yakındır.

Bvlgari- Black- tozlu, pudralı, sıcak esintiler yapıyor. Deri, odunsu notalar, vanilya ve misk gibi koku nüansları daha baskındır. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmektedir. Düz, sade, basit ve genelde statik- çok değişmeyen bir koku karakteri mevcuttur. Kısaca yorumlamak istiyoruz=

Üst- yeşil çay, bergamot, gül,

Orta- sandal ağacı, sedir ağacı, yasemin,

Alt- deri, amber, misk, vanilya, meşe yosunu.

Bvlgari- Black Eau De Toilette isimli parfüm, tozlu ve pudralı açılışa sahiptir. Misk, vanilya ve tonka fasülyesi harmanı olduğunu düşündüm. Sıcaklık yüksektir. Sonrasında yapay notalar görülür. Deri notasının özellikle plastik biçimde kullanıldığını düşünüyoruz. Yani, böyle bir kullanım bilinçli bir tercih olmalıdır. Pudralı çiçekler ( sardunya, iris ) olabilir. Kapanışta da vanilya tatlanmıştır. Pudralı sandal ağacı ve misk aromaları hissedilir ve tene yerleşme işlemi tamamlanır.

Bvlgari- Black Eau De Toilette isimli parfümü, kapalı ortamlarda dikkatli kullanmalısınız. Daha ziyade, dış mekân ( davet, kokteyl, gece gezmesi ) kokusudur. Sonbahar- kış, soğuk havalar, serin yaz akşamları gibi zaman dilimlerime uyar. Günlük kullanımda kendine geniş bir hareket alanı açacaktır. Yoğun ve güçlü vanilya- deri karışımından ötürü, üç- dört kere dozajlamak yeter. Tene yakın durur. Akışkanlık yavaştır. Notalar iç içe geçer. Fark edilirliği zayıf kalıyor. Kalıcılık ise kaliteli bir kolonya performansındadır. Kontrollü verilmiş bir yapaylık ve plastiklik olduğunu tekrar edelim... Buna rağmen aromalar uyumlu ve yuları dizginlenmiş haldedir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder