22 Ağustos 2018 Çarşamba

Bvlgari- Man Extreme EDT / 2013

 

Bvlgari Man Extreme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bvlgari- İtalyan mücevherat markasıdır. Şimdi Bvlgari- Man Extreme isimli parfümü inceliyoruz. Odunsu notalar, baharatlar, turunçgiller ve misk içerikleri vardır. Tatlı, kremsi, yumuşak, sıcak, ferah, sucul, keskin ve kuru esintiler sunar. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst- kaktüs suyu, bergamot, pembe greyfurt,

Orta- kakule, frezya, amber,

Alt- vetiver, odunsu notalar, benzoin.

Bvlgari- Man Extreme- keskin bir açılış yapmakta : Bergamot- greyfurt tandanslı turunçgilleri hissediyoruz. Bunlar sucul, ferah ve yeşil kokan tarzdadır. Daha sonra kakule- biber ikilisi, orta katmanı dolduran tatlı- kremsi baharatlardır. Bu arada şunu da eklemeden geçmeyelim : Başlangıçtaki turunçgiller de, aynen baharatlar gibi kremsi tonlamalar vermekte. Son bölümde yumuşak odunsu notalar ve misk bulunuyor. Yalnız kapanışa gelinirken, hem baharatlar hem de odunsu notalar son derecede sıcak ve kuru etkiler yapacaktır. Topraksı- köksü vetiverden, isli ve amberimsi kokan vetivere geçiş yapılıyor. Misk notası da tatlılığı yükseltiyor ama rahatsız edici sayılmaz.

Bvlgari- Man Extreme isimli parfüm, bu haliyle günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla baharatlı ve odunsu bölüme geçilmekte ve tene yakın durmakta. Dengeli tatlılık var, notalarda da bir uyumsuzluk yok. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı ve fark edilirliği takviye edilebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder