20 Ağustos 2014 Çarşamba

Lacoste- Eau de Lacoste L 12. 12 Green ( Vert ) For Men / 2011























Fransız moda markası Lacoste, güzel, kaliteli ve genel beğeniye yönelik parfümler üretmekte.

Lacoste- Eau de Lacoste L 12. 12 Vert isimini taşıyan parfüm, bazı kaynaklarda Green olarak tanınmakta. Kaliteli bir kolonya tarzındadır. Günlük kullanıma yöneliktir. Yaz mevsimi için tasarlanmıştır. Her sosyal ortam için uygundur. Bol miktarda tene uygulanır. Rahatsız edici şeyler yoktur. Ferah, taze, enerjik ve pozitif duygular uyandıran bir kokusu vardır. Terapi etkisi yapar ve zihni dinlendirir. Narenciye- aromatik grupta gösteriliyor. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmez. Ama güvenle kullanılabilir. Yumuşak baharatlar, aromatik otlar ve bir miktar meyveli notalar fark edilmekte. Dengeli bir tatlılık ve birbiriyle uyumlu notalar vardır.

Lavanta, huş ağacı yaprakları,bergamot, greyfurt, kekik, limon mine çiçeği, kavun ve incir gibi aromalar açıklanmış.

Taze ve dinamik turunçgiller ve aromatik otlarla açılış yapılmış. Temiz ve doğal aromalar hissediliyor. Greyfurt, lavanta, mandalina, adaçayı gibi aromaları tahmin etmekteyim. Kısa sürede keskin ve yosunsu bir lavanta tenimde egemen oldu. Aromatik- bitkisel rayihalar yayıldı. Fark edilirlik ilk anda güçlüdür. Daha sonra meyveli ve hafifçe tuzlu aromalar sahne aldı= Kuru incir, kavun, belki de mango burada yer alıyor. Tene yerleşip güzel kokuyor. Tene yakın durmakta. Kapanışa doğru tekrar lavanta devreye girmekte. Buna kekikli- naneli otlar katılıyor. Son bölümde belirgin biçimde odunsu- ahşapsı koku formu, parfümü diğer aromalardan ayrıştırmaktadır.

Aromatik otlar, bazen şifalı ot efekti veriyor. Meyveli notalar ise, orman meyvesi & tropik meyve tandansları ile değişiyor. Hatta aromatik otlar bile esasında toprak- odun- ağaç ile ilişkilidir. Meyvelerin de sulu ve lezzetli olduğunu ekleyelim. Yani, ağaç, toprak, su gibi doğaya ait anlatım biçimleri vardır.

Kalıcılığı ise, bir kolonyadan beklenen performansın biraz üstüne çıkmaktadır. Gün içinde tazelenebilir. Sade, basit ve minimal bir koku karakteri vardır.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder