15 Eylül 2014 Pazartesi

Roberto Verino Pure



















Roberto Verino, İspanyol hazır giyim markasıdır. Moda tasarımcısı Manuel Roberto Marino tarafından kuruldu. İlk butiğini Paris' te açtı.

Roberto Verino Pure isimli kolonya tarzındaki parfüm; turunçgil, yumuşak baharat, aromatik otlar, bitkisel notalar efektine sahiptir. Aromatik- fujer kategorisine dahil edilen kokunun dengeli bir tatlılığı var. Yaz mevsimine uygun tasarlanmış. Sucul, yosunlu, hafif ve taze aromaları bulunmakta.

Üst- kasnı otu sakızı, bergamot, misket limonu, mandalina, elma;

Orta- lavanta, fesleğen, adaçayı, yosun, yasemin, karanfil;

Alt- misk, sandal ağacı, paçuli, meşe yosunu, sedir ağacı, amber.

Notalar böyledir. Sade ve basit bir harmanlıdır. Notalar kaynaşmıştır.

Turunçgil harmanlı açılışta bergamot ve limon hissedilir. Yosunlu turunçgiller farklı ve özgün bir yorumdur. Taze, dinamik, fresh esintiler var.

Ferah aromatik biçimlenmede lavanta, adaçayı, ıhlamur ve fesleğen algılanır. Zaten aromatik hissiyat parfümü domine eder. Bir miktar tatlı ve yumuşak baharat var. Karanfil hissediliyor.

Son bölümde yumuşak bir tarz var= Misk, odunsu notalar ve meşe yosunu buradaki elemanlardır. Parfüm burada biraz sıcak hale geliyor.

Baştan sona bitkisel rayihalar, sucul notalar, hatta deniz ve ozon efekti fark edilmektedir. Notalar uyumlu ve dengelidir. Fazla bir beklentiye girmeden kullanılabilir. Yenilik getirmez. Çöl sıcakları ve günlük kullanım için ideal bir kolonyadır. Fark edilirliği zayıf kalmış. Kalıcılık idare eder. Tene yakın durur. Bolca sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder