28 Nisan 2014 Pazartesi

Hugo Boss- Just Different EDT / 2011



























Hugo Boss- Alman moda firmasıdır. Bugün Hugo Boss- Just Diffrent isimli parfümü yorumlayacağız. Buzlu, tatlı, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Meyveler, aromatik otlar, lavanta, çiçeksi notalar, deri, odunsu notalar ve misk aromalarıyla şekillenmiştir. Aromatik- yeşil grupta gösterilebilir.

Üst- elma, nane,

Orta- frezya, fesleğen, kişniş,

Alt- kaşmeran, paçuli, laden otu, buhur.

Hugo Boss- Just Different- buzlu- içkimsi nane ve tatlı elmayla enerjik bir başlangıç yapıyor. Bunu tatlı lavanta ve yeşil aromatik otlar ( kişniş, fesleğen ) takip edecektir. Orta bölümde erkeksi yeşil çiçeksi notalar ( frezya, yasemin ) var. Klasik tatlı deri ve tütsü aromalarıyla sona geliniyor. Kapanışı yumuşak misk ve yeşil kokan paçuli yapıyor.

Hugo Boss- Just Different isimli parfüm günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşmektedir. Hızlı akışkanlıkla karakterini buluyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder