19 Mayıs 2016 Perşembe

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme Intense EDP / 2013

 















Dolce & Gabbana- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme Intense isimli parfümü konu olarak seçtim. Çiçeksi notalar, turunçgiller, vanilya, baharatlar, amber ve gurme notalar içeriklidir. Tatlı, şekerli, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. 

Üst- neroli, yeşil mandalina,

Orta- portakal çiçeği, sümbülteber,

Alt- marmelov, sandal ağacı.

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana Pour Femme Intense isimli parfüm, çiçeksi notalarıyla feminen ve baharatlarıyla da erkeksi tarza yöneliyor. Tatlı ve enerjik mandalina, portakal ve bergamot gibi turunçgiller açılıyor. Bunu yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( tatlı neroli, portakal çiçeği, sardunya ) gibi çiçeksi notalar takip ediyor. Tatlı tarçın ve kakule gibi sıcak baharatlar, modern tatlı baharatlı parfüm geleneğini yansıtmakta. Gene tatlı vanilya- amber ve şekerli gurme notalar ( marşmelov ) kapanışı gerçekleştirmiş.

Dolce & Gabbana- Dolce & Gabbana- Pour Femme Intense isimli parfümün genel tatlılığı ve son bölümdeki yapaylığı beni rahatsız etmedi. Gene de tene dengeli sıkılabilir. Dört- beş fıs yeter. Nota geçişleri başarılı verilmiş. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında tene yakın durmaktan ziyade, özellikle dışarıya karşı etkili fark edilirliği görülecektir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sunuyor. Baharatlı ve vanilyalı katmanlar fark edilirlik ve kalıcılığı takviye etmiştir. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk havalara ve öğleden sonra- akşam saatlerine uygundur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder