25 Haziran 2017 Pazar

Viktor & Rolf- Spicebomb Extreme EDP / 2015

 

 

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Viktor & Rolf- Hollanda merkezli moda firmasıdır. Viktor & Rolf- Spicebomb Extreme isimli parfümü yorumluyoruz... Tatlı baharat ve tütün temalıdır. Vanilya notası da önemlidir. Tozlu, sıcak, şekerli ve sert aromaları var. Oryantal- baharatlı grupta gösterilmekte. Notaları kimyon, lavanta, karabiber, tütün ve vanilya olarak açıklanmış.

Biz, Viktor & Rolf- Spicebomb Extreme isimli parfümde, kimyon- karabiber tandanslı tozlu ve sıcak baharatları görüyoruz. Baharatlar açılışta yumuşak ve biraz aromatik biçimde verilmiştir. Sonrasında buna tatlı pipo tütünü aroması eklenecektir. Ancak özellikle orta katmanda, vanilyalı baharatlar ve tütün gibi güzel ve hoş bir karışım yapılmıştır. Son kısımda şekerli bir vanilya var... Bir harman ve sentez görülür. Sade, basit ve kolay anlaşılan koku karakteri var. Tatlılık genele yayılmış. Ama sonda ayarı kaçmış. Bunun haricinde baharat ve tütün notaları denge ve uyum vermekte. Tütün ve baharatlar sert ve kompakt biçimde verilmiş.

Viktor & Rolf- Spicebomb Extreme- şekerli- hatta karamelli vanilyadan dolayı dengeli sıkılmalıdır. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava için idealdir. Açık hava- dış mekân davet ve partileri ve gece gezmeleri için uygundur. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalmakta. İlk anda yoğun bir fark edilirliği var. Hızlıca tene oturduktan sonra sakinleşiyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder