10 Haziran 2017 Cumartesi

Vakko- Infiniti For Him EDP / 2000


























Vakko Infiniti For Him EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz. : onurr.cetin@gmail.com.

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Vakko- Türk moda markasıdır. Bugün Vakko- Infiniti For Him isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, şekerli, kremsi, ekşimsi, buruk, sucul, ozonlu, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, aromatik otlar, tonka fasülyesi, çiçeksi notalar, baharatlar, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Oryantal- odunsu kategorisinde gösterilmiş.

Vakko- Infiniti For Him- sonradan kremsi hale gelen ve şekerlenen, yeşil- ferah kokan turunçgillerle açılıyor. Bergamot ve mandalina algıladım. Erkeksi yeşil çiçeksi notalar orta katmanı domine ediyor. Menekşe, neroli ve siklamen olabilir. Bunlar ozonlu ve sucul yapıdadır. Yardımcı eleman olarak hafif biber- kakule gibi yumuşak baharatları hissediyoruz. Gene yeşil kokan çimensi vetiver, misk ve pudralı tonka fasülyesi ile kapanış olmakta.

Vakko- Infiniti For Him isimli parfüm günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Sonradan şekerlenen yapısından ötürü biraz dengeli dozaj vermek gerekebilir. Dört- beş kez fıslatmanızı tavsiye ederim. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Gün içinde tazelemek isteyebilirsiniz. Ancak gene de günün büyük kısmında tatminkâr seviyede kalıcılık yapıyor. Fark edilirliği daha ziyade tene yakın durmasıyla ilgilidir. Pudralı tonka fasülyesi, son bölümde sıcaklığı arttırıyor. Dikkatli ve dengeli kullanımı gerektiren bir diğer özelliği budur. Ben en çok yeşil- ozonlu çiçeksi notaları ve yumuşak baharatları beeğndim.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder