1 Temmuz 2017 Cumartesi

Maison Francis Kurkdjian- Oud Satin Mood EDP / 2015


























Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail. com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Maison Francis Kurkdjian- Fransız niş parfüm şirketidir. Bugün Maison Francis Kurkdjian- Oud Satin Mood isimli parfümü incelemeye karar verdim. Öd ağacı teması, çiçeksi notalar, vanilya ve deri aromaları var. Sabunsu, kuru, kremsi, pudralı, sıcak, tozlu ve yapay rayihalar veriyor. Oryantal- odunsu grupta gösteriliyor.

Agar ağacı / öd ağacı, Bulgar gülü, benzoin, Türk gülü, menekşe ve vanilya gibi notalar açıklanmakta.

Maison Francis Kurkdjian- Oud Satin Mood- plastiğimsi ve ilacımsı öd ağacı vurgusuyla açılıyor. Bunu pudralı gül ve sabunsu menekşe  gibi çiçeksi notalar takip etmekte. Kremsi vanilya notası da sonlara doğru algılanıyor. Kapanışta hayvansal ve yağlı deri ve öd ağacı sentezini tahmin ediyoruz. Sonradan öd ağacı notası tende kuruyacaktır.

Maison Francis Kurkdjian- Oud Satin Mood isimli parfüm, aslına bakılırsa genelde yapay aromalara sahiptir. Bu durum, özellikle açılıştaki öd ağacı temasında belirgindir. Son bölümdeki artan sıcaklık hissiyatı da vanilya ve deri notasıyla alâkalıdır. Aromalar katman halindedir ve hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de büyük oranda sahibine dönüktür. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca güçlü kalıcılık yapar. Pudralı, sabunsu ve yapay rayihalardan dolayı dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde kullanılacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder