7 Temmuz 2017 Cuma

Maison Francis Kurkdjian- Grand Soir EDP / 2016


























Maison Francis Kurkdjian Grand Soir EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Maison Francis Kurkdjian- Fransız niş parfüm şirketidir. Şimdi Maison Francis Kurkdjian- Grand Soir isimli parfümü yorumlayacağım. Vanilya, amber, tonka fasülyesi ve reçineler barındırıyor. Tatlı, şekerli, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Oryantal grupta gösteriliyor.

Laden otu, benzoin, tonka fasülyesi, vanilya ve amber notaları verilmiş.

Maison Francis Kurkdjian- Grand Soir isimli parfüm, vanilyalı reçinelerle açılmakta. Bunu hemen tatlı amber takip etmekte. Orta bölümü kaplayan şekerli tonka fasülyesi, hem sıcaklığı yükseltiyor hem de koku hissiyatında yapaylığa yol açıyor. Bu nedenle tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Son fazda bademli vanilya aroması var.

Maison Francis Kurkdjian- Grand Soir- son derece hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor ve yakın kalıyor. Reçineler, amber ve özellikle tonka fasülyesi bu yapışkanlıkta etkildir. Ayrıca sözü edilen bu aromalar kalıcılık ve fark edilirlik meselesinde de olumlu rol oynamakta. Fark edilirliği sahibine ve dışarıya karşı her daim yoğun ve etkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Yalnız tonka fasülyesi ve bademli vanilya, baş ağrıtma potansiyeline sahiptir. Dikkatli dozaj gene şarttır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde düşünülecektir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder