25 Temmuz 2017 Salı

Nicolai Parfumeur Createur- Oud Sublime Elixir De Parfum / 2016

 
 














Nicolai Parfumeur Createur Oud Sublime Elixir De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Nicolai Parfumeur Createur- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Nicolai Parfumeur Createur- Oud Sublime Elixir De Parfum isimli parfümü değerlendirmeye alacağım. Çiçeksi notalar, odunsu notalar, amber, deri, misk ( civet ) yağı, tütsü ve baharatlar barındırıyor. Tatlı, yağlı, sıcak, hayvansal, yapay, yumuşak ve ferah esintileri vardır. Oryantal- odunsu grupta gösterilebilir.

Üst- artemisia ( turunç yaprağı ), kişniş, davana ( papatyagillerden bir bitki ), ambrette ( misk ebegümeci ),

Orta- öd ağacı, paçuli, gül, cypriol yağı, sedir ağacı, kimyon,

Alt- tütsü, sığla yağı, amber, misk ( civet ) yağı, misk.

Nicolai Parfumeur Createur- Oud Sublime Elixir De Parfum ( Yüce Öd ) isimli parfümün açılışında çiçeksi notalar bulunuyor. Gül teması burada ferah ve tatlıdır. Bundan sonra gelen bütün aromalar hayvansal karakterlidir ve baş ağrıtmaya müsaittir : Öd ağacı temalı odunsu notalar, amber, deri, misk ( civet ) yağı, odunsu notalar ( paçuli- sandal ağacı ) ve tütsü bu anlamdadır. Bu aromalar hatta neredeyse tek parça- hayvansal, yağlı, yapay ve sıcak kokuyor. Tenime en son oturan koku grubu ise baharatlar oldu. Kimyon- safran tarzında, biraz daha ferah, yumuşak, sıcak ve tatlı baharatlar vardır.

Nicolai Parfumeur Createur- Oud Sublime Elixir De Parfum isimli parfümde, gül notasından sonraki bütün aromalar, hayvansal koku grubu adı altında iç içe geçmiş ve harmanlanmış olarak kabul edilebilir. Zaten çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan ve boğucu bir fark edilirliğe sahiptir. Çabuk terleyen yağlı tende altı ( 6 ) gün süren kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Bir- iki fıs yeter. Parfümün genelini forse eden ve yukarıda yapısını belirttiğimiz hayvansal aromalar, kalıcılık ve fark edilirlik performansını en üst seviyeye çıkarırken, tene dengeli sıkılmasını zorunlu hale getirmiştir. Gerçekten de sığır derisi, ahır, terli insan vücudu ve tabaklanmış deriler gibi çok ağır kokan yapısı nedeniyle baş ağrısı yapabilir, genel beğeniye ve günlük kullanıma uygun değildir ve sadece bu tip parfümlere meraklı kişiler kullanabilir. Gene de kullanmak isterseniz sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve akşam saatleri için uygundur. Dış mekânda- dışarıda yapılan gezintilerde- o takdirde de insanların arasına girmeden kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder