1 Ağustos 2017 Salı

Memo- Italian Leather EDP / 2013



























Memo Italian Leather EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Memo- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Memo- Italian Leather isimli parfümü yorumlamak isityorum. Tozlu, yumuşak, tatlmsı, ferah ve keskin yapıdadır. Deri, vanilya, odunsu notalar, misk, çam esinitleri ve aromatik otalar barındırmakta. Deri grubunda gösteriliyor.

Üst- domates yaprağı, vanilya, deri, kaya gülü özü, pembe biber,

Orta- kasnı otu sakızı, adaçayı, laden otu, domates yaprağı, iris kökü,

Alt- tonka fasülyesi, sandal ağacı, Tolu balzamı, opoponax, mür yağı, benzoin, deri, misk,

Memo- Italian Leather isimli parfümün açılışında tozlu deri vurgusu var. Bunu yeşil kokan ferah aromatik otlar takip ediyor. Daha doğrusu bu aromatik otlar, keskin çam kozalağı / çam esintileri efekti vermektedir. Tatlımsı sandal ağacı- vanilya ikilisi kapanışa doğru etkili olacaktır. Ayrıca yumuşak misk notası da bunları destekliyor.

Memo- Italian Leather- son derece hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve karakterini buluyor : Aromatik çam kozalağı- deri- vanilya parfümü. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Notalar dengeli ve uymludur. Tozlu ve tatlımsı vurgular arasında da denge var. İlk anda dozajına dikkat edilirse günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyacaktır. Fark edilirliği özellikle sahibine karşı güçlü ve yoğundur. Deri, misk ve vanilya ile tene yapışıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkili bir kalıcılığı olacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder