7 Ağustos 2017 Pazartesi

Memo- African Leather EDP / 2015





Yeniden yorum...

 Memo African Leather EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Memo- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Memo- African Leather isimli parfümü yorumlayacağız. Odunsu notalar, baharatlar, deri, misk ve tütsü aromaları var. Tatlı, sıcak, yumuşak, tozlu ve ferah esintiler veriyor. Deri grubunda gösterilmiş.

Notaları bergamot, kakule, safran, kimyon, sardunya, paçuli, öd ağacı, deri, vetiver ve misk olarak gösterilmiş.

Memo- African Leather ( Afrika Derisi )- gayet tatlılık barındıran aromatik baharatlarla başlıyor : Safran- kimyon- biber kaynaklı baharatları çok beğendim. Tozlu paçuli orta katmanı iyice doldurmuş gözüküyor. Tatlımsı ve maalesef yapaylık veren deri notasını hissediyorum. Yeşil kokan ferah vetiver ve sıcak tütsülerle kapanışa gelinmekle birlikte, son fazda tozlu ama yumuşak misk notası da var.

Memo- African Leather isimli parfüm, daha ziyade yumuşak odunsu notaların egemenliğindedir. İkinci sırayı baharatlar, üçüncü sırayı deri notası almakta. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalma eğilimi gösteriyor. Tozlı paçuli ve yapay deri notasına dikkat edilerek, dengeli sıkılması halinde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Dört- beş kez fıslatmak yeterlidir. Nota geçişleri başarılı yapılmış. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Bununla beraber, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Sanıyorum, kalıcılığına etki eden faktör Extrait de Parfum konsantrasyonunda olmasıdır.

 Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

1 yorum:

  1. Parfümü bugün aldım kendine ait bir kokusu var özel hissettiriyor performans çok iyi

    YanıtlaSil