10 Ağustos 2017 Perşembe

Memo- Russian Leather EDP / 2016


 

























Memo Russian Leather EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Memo- Fransız parfüm markasıdır. Memo- Russian Leather isimli parfümü inceleyeceğiz. Deri temalıdır. Aromatik otlar, çiçekler, odunsu notalar ve deri teması bu parfümü şekillendirmiş. Tozlu, kuru, tatlı, yumuşak ve tatlımsı rayihalar yaymakta. Deri grubunda gösterilmekte.

Memo- Russian Leather- Rus Derisi.

Fesleğen, çam ağacı, biberiye, adaçayı, köknar, lavanta, sedir ağacı iğneleri, kişniş, nane, paçuli, gayakum ağacı, selvi bitkisi, tonka fasülyesi, muskat ve deri notaları açıklanmakta.

Memo- Russian Leather- aslında sade, basit ve minimalist bir tarzdadır. Koku formlarını gözden geçirelim=

Ferah aromatik otlar ve çam esintileriyle açılıyor. Sonra lavanta merkezli ferah erkeksi- yeşil çiçeksi notalarla devam ediyor. Kapanış faslında yumuşak deri ve odunsu notalar bulunuyor.

Bundan sonra, Memo- Russian Leather isimli parfümün ayrıntılarına inmek gerekiyor=

Açılışta aromatik otlar baskındır. Çam esintileri geri plandadır. Tozlu paçuli ve kuru öd ağacı vurgulu ahşapsı notalar son bölümde önemlidir. Yumuşak, ferah ve hatta biraz tatlımsı kullanılmış deri temasını, gene kapanış bölümünde çok beğenmekteyiz. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır. Aromalar kendi içinde harman halindedir. Yani açılışta, bir sürü keskin otlar, çam esintilerine yönelmiştir. Orta katmanda bu otlar, daha sucul ve yumuşak nüanslarla, erkeksi çiçekler formuna tahvil etmektedir.

Memo- Russian Leather- kaliteli ve ferah bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik bu açıdan değerlendirilmelidir. Kalıcılığı ise biraz daha yüksektir. Günlük kullanım, sosyal ortam, genel beğeni, her mevsime uygunluk ve tene özgürce uygulama gibi şartları yerine getiriyor. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder