22 Temmuz 2017 Cumartesi

Antonio Banderas- Blue Seduction For Men EDT / 2007

 















Antonio Banderas Blue Seduction EDT parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Antonio Banderas- İspanyol aktör, yönetmen, film yapımcısı ve şarkıcıdır. Şimdi Antonio Banderas- Blue Seduction For Men isimli parfümü değerlendiriyoruz. Ekşimsi, buruk, metalik, tuzlu, tatlımsı, keskin, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, meyveler, aromatik otlar, denizel notalar, baharatlar, odunsu notalar ve amber içeriklidir. Aromatik- odunsu grubunda gösterilebilir.

Üst- kavun, bergamot, nane, kuş üzümü,

Orta- deniz notaları, yeşil elma, kapuçino, kakule, muskat,

Alt- amber, odunsu notalar.

Antonio Banderas- Seduction For Men isimli parfüm, limon ve bergamot gibi ekşimsi ve ferah turunçgillerle açılıyor. Buruk kavun ve biraz ekşimsi yeşil elma gibi meyveler ardından geliyor. Orta bölüme gelinirken, tuzlu deniz suyu aromaları eşliğinde yeşil ve ferah kokan keskin aromatik otlar ( baskın nane ve ardıç meyvesi ile adaçayı ) algılıyoruz. Gene orta katmanda, bir diğer koku grubu, baharatlardır. Yumuşak, aromatik ve metalik tarzda anason- kakule ikilisi var. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve yapay özellikteki tatlımsı amberle sona geliniyor.

Antonio Banderas- Blue Seduction For Men isimli parfümde, aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Kapanışa değin pek tatlılık yok. Son bölümdeki yapay tatlılık de rahatsız etmiyor. Bunun dışında diğer notalar birbiriyle uyumludur. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder