10 Temmuz 2017 Pazartesi

Michael Kors- Michael Kors For Men EDT / 2014























Michael Kors- Michael Kors For Men parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Michael Kors- ABD kökenli moda markasıdır. Michael Kors- Michael Kors For Men isimli parfümü değerlendireceğim. Bu parfüm, 2001 yılında piyasaya sürülen klasik Michael Kors- Michael For Men isimli parfümün yeniden güncellenmiş versiyonudur. Bence ilkinden daha başarılıdır.

Michael Kors- Michael Kors For Men- turunçgiller, aromatik otlar, baharatlar, odunsu notalar, tütün ve süet/ hafif deri notaları ile belirginleşiyor. Sıcak, kuru, tozlu ve asitli esintiler yapıyor. Oryantal- odunsu grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, kişniş, yıldız anason, karabiber, kekik, elemi reçinesi,

Orta- adaçayı, tütsü, süet,

Alt- paçuli, sandal ağacı, odunsu notalar, misk.

Michael Kors- Michael Kors- For Men' in genel harmanı, bozkırda yabanî olarak yetişen bitkilere, kuru otlara, tütsülenmiş baharatlara, kuru tütün yaprağına benzemektedir

Michael Kors- Michael Kors For Men- baskın ve yardımcı notalarına göre değerlendirilecektir=

İçkimsi turunçgiller açılışta baskındır. Aromatik otlar & kuru bitkiler yardımcı elemandır.

Tozlu ve asitli bergamot açılışta önemlidir. Kekik, kişniş ve melekotu geri planda bunu destekliyor.

Tütsülü baharatlar orta katmanda baskındır. Tütün yaprağı aromaları buna eklenmiştir.

Tütsülü baharatlar karabiber merkezlidir.

Odunsu notalar ve amber son bölümde baskındır. Buna hafif süet notası ve sabunsu misk katılmakta.

Odunsu notaları yöneten unsur paçulidir.

Michael Kors- Michael Kors- For Men parfümündeki notaların özelliklerine değinelim=

Baharatlar tozlu, sıcak ve kurudur. Turunçgiller tozlu, biraz buruk ve yapaydır. Odunsu notalar tozlu ve topraksı paçuli ve ona eklenen yapay sandal ağacı olarak ayrılır. Amber de, sandal ağacına benzer yapıdadır. Tatlılık pek fazla görülmez.

Aromalar harman halinde ve iç içe geçmiş durumdadır. Hızlı akışkanlıkla tende kuruyan, güçlü ve yoğun bir karakter yansıtır. Baskın olan notaları göz önünde bulundurursak, sade ve minimalist bir harmanı olduğu sonucuna varabiliriz. Tene oturunca bir miktar yağlılık yapabilir.

Michael Kors- Michael Kors For Men- sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Ne var ki, dengeli sıkılırsa, günlük kullanımda kendine yer bulabilir. Açık havada- dışarıda gerçekleşen davet, parti ve gece gezmelerinde kullanılabilir. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı gün boyu sürer. Fark edilirlik ilk anda yoğundur. Tene yerleşince normale döner.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder