19 Temmuz 2017 Çarşamba

Escentric Molecules- Molecule 02 EDP / 2008




























Escentric Molecules- Molecule 02 EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Escentric Molecules- Alman parfüm ve kolonya markasıdır. Yapay ve sentetik moleküller kullanarak parfüm üretmekte. Bugün, Escentric Molecules- Molecule 02 isimli parfümü değerlendiriyoruz. Ambroksan isimli yapay nota kullanılmış. Turunçgiller, misk, odunsu notalar, tütün ve amber içeriklidir. Tatlı, asitli, metalik, yumuşak ve sıcak esintileri var. Oryantal grupta gösteriliyor.

Escentric Molecules- Molecule 02 isimli parfümü tenime sıktığımda, ilk önce tatlı, asitli ve metalik turunçgiller algıladım. Mandalina, limon ve portakal tahminleri yaptım. Gayet ferah ve enerjik başlangıcı var. Devamında misk, odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve odunsu- tütünsü amber aromaları gelmekte. Sıcak ve yoğun kokularla tene oturmakta. Hayvansal misk notası ile kapanış yapılıyor.

Escentric Molecules- Molecule 02 isimli parfüm, özellikle orta katmandan itibaren yükselen bir tatlılık ve sıcaklık veriyor. Tene dengeli sıkılması gerekir. Üç- dört fıs yeter. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava için idealdir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanabilirsiniz. Yavaş bir akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği her zaman yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kalıcılık yapar. Amber ve sandal ağacı notaları ile son fazda tene yapışıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder