25 Aralık 2023 Pazartesi

Victoria' s Secret- Bombshell Sundrenched EDP / 2022

 















Victoria' s Secret- Bombshell Sundrenched EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Victoria' Secret- ABD kökenli moda, aksesuar ve kozmetik markasıdır. Şimdi Victori' s Secret- Bombshell Sundrenched isimli bayan parfümünü değerlendirmek niyetindeyiz. Meyveler, çiçeksi notalar, güneş notaları, vanilya ve misk içeriklidir. Tatlı, kremsi, şekerli, buruk, pudramsı, sucul, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üstte şakayık, ortada guava çiçeği ve alt notalarda kum notası açıklanmış. Buna eklemeler yapacağız. 

Victoria' s Secret- Bombshell Sundrenched isimli parfümün açılışında oldukça şekerli meyveler var. Kuş üzümü, aslan meyvesi ve biraz buruk kayısı olabilir.  Daha sonra çiçeksi notalar geliyor : Önce yasemin, frezya ve iris gibi kremsi çiçekler sahne alıyor. Guava çiçeği, lotus, zambak ve şakayık tarzındaki yeşil ve ferah kokan tropik çiçeksi notalar bunu takip etmektedir. Çiçeksi notaların son fazında, güneş kremi kokularına yol açan ve sonradan biraz da pudramsı hissiyata yönelen ylang ylang, boronya ve hanımeli var. Gene bayağı tatlı sayılabilecek vanilya ve misk ikilisiyle kapanışa gelinmiştir.

Victoria' s Secret- Bombshell Sundrenched ( güneşten sırılsıklam ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Genelde yavaş bir akışkanlıkla, yarım saat içinde tene yerleşecektir. Devamında daha ziyade sahibine karşı yoğun ve etkili bir fark edilirliği var. Yani büyük ölçüde tene yakın durduğu ( özellikle ilk 1 saatlik dilimde ) söylenebilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Şekerli, kremsi, pudramsı ve sıcak rayihalar parfümün genelini domine etiği için kalıcılık artmış ve bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Böylece sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Şekerli meyveler ve pudramsı / güneş kremi gibi kokan çiçeksi notalarda yapaylık var fakat bu durum pek rahatsız etmiyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder