14 Mart 2023 Salı

Zadig & Voltaire- This Is Us! EDT / 2020

 















Zadig & Voltaire This Is Us! parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Zadig & Voltaire- Fransız moda markasıdır. Bugünkü konumuz, Zadig & Voltaire- This Is Us! isimli parfüm olacaktır. Tatlı, kremsi, pudralı, şuruplu, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Meyveler, vanilya, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Odunsu- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Notaları vanilya, kaşmeran, sandal ağacı, misk ve paçuli olarak açıklanmakta. 

Zadig & Voltaire- This Is Us! isimli parfümün başlangıcının kremsi meyveler ve turunçgillerle yapıldığını düşünmek olasıdır. Şeftali, bergamot, ahududu, armut ve kuş üzümü tahminleri yapmakta sakınca yok. Devamında kremsi rayihalar yerinde kalmak suretiyle vanilya ve odunsu notalar ( sandal ağacı teması ) kombinesi görülüyor. Bu arada parfüm tene yerleşmiş oluyor ve meyvelerin tatlı / şekerli ve şuruplu hale geldiğini anlıyoruz. Pudralı misk vurgusuyla kapanış gerçekleşiyor. 

Zadig & Voltaire- This Is Us! isimli parfümün çok sade, basit ve hatta düz çizgide giden / çok değişmeyen bir koku karakteri var. Sıcak ve kremsi tonlamalar genele yayılmış. Tatlılık ortalardan itibaren yükselmekte. Ama bu durum, son bölüme gelinceye kadar ferahlık ve yumuşaklığı muhafaza ediyor. Son bölümde ise, pudralı miskin yapaylığı dikkat çekecek kertededir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalma eğilimindedir. Bu anlamda sakin, ve tensel bir koku olduğu söylenebilir. Fark edilirliği büyük ölçüde tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende bir günü geçen güçlü kalıcılığı var. Tene biraz dozaj ayarı yapılarak sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine uyar. Kremsi, tatlı & şekerli ve pudralı rayihaların tende yer değiştirmesi ve vanilyamsı odunsu notaların parfümü domine etmesi gibi yapısal özellikleri düşünürsek, kalıcılığın artması ve parfümün tene dengeli dengeli sıkılması zorunluluğu anlaşılabilir bir durumdur. Nota geçişleri de başarılıdır. Ayrıca dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder