3 Nisan 2023 Pazartesi

Giorgio Armani- Acqua di Gio Profondo EDP / 2020

 















Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Bugün Giorgio Armani- Acqua di Gio Profondo isimli parfümü tanıtıyoruz. Denizel notalar, ozonlu notalar, turunçgiller, lavanta, aromatik otlar, baharatımsı nüanslar, mineral notalar, misk ve odunsu notalar koku gidişatını belirler. Tuzlu, sabunsu, yumuşak, serin, soğuk ve ferah esintileri var. Aromatik- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- deniz notaları, ozon notaları, bergamot, yeşil mandalina,

Orta- biberiye, selvi bitkisi, lavanta, mastik reçinesi,

Alt- mineral notalar, misk, paçuli, amber.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Profondo- tuzlu deniz suyu aromalarıyla açılıyor ve bunun hemen arkasından ozonlu notalar geliyor. Birkaç saniye böyle devam ediyor. Daha sonra koku karakterindeki aromalar şekillenmeye başlıyor : Tuzlu turunçgiller sahne alıyor. Ferah bergamot ve mandalina var. Bunu yeşil kokan ferah karakterdeki lavanta ve aromatik otlar destekliyor. Nane, biberiye ve fesleğen olabilir. Bu sırada, harmanda yazılı olan mineral notaları çok net hissediyoruz. Yumuşak misk ve odunsu notalarla ( baskın vetiver- paçuli ) kapanış olmakta.

Giorgio Armani- Acqua di Gio Profondo isimli parfümde, aslında tuzlu, sucul ve ozonlu hissiyat bütün koku karakterini domine etmekte. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Açılışta bir müddet duraklayan ve sucul- ozonlu rayihalarda karar kılan parfüm, sonrasında çok hızlı akışkanlıkla hem tene yakın kalıyor hem de diğer notalara geçiş yapıyor. Tene oturma safhasında sabunsu çam esintileri ve bunu takiben yumuşak kakule gibi baharatları da hissediyoruz. Gene kapanışta vetiver de sabunsu hale geliyor. Ferah aromatik- sucul- odunsu kolonya havasındadır. Böylece gün içinde tazeleme ile kalıcılığını takviye etmek, tene özgürce sıkmak ve günlük kullanımda, sosyal ortamlarda ve ilkbahar- yaz mevsiminde kullanmak gibi avantajlara sahipsiniz. Tatlılık pek yok ama notalar birbiriyle uyumlu sayılır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder