15 Mart 2023 Çarşamba

Giorgio Armani- My Way EDP / 2020

 















Giorgio Armani My Way EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Giorgio Armani- İtalyan moda markasıdır. Bugün Giorgio Armani- My Way isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, şekerli, kremsi, sabunsu, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, misk ve vanilya aromaları bu parfümü şekillendirmekte. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- bergamot, portakal çiçeği,

Orta- sümbülteber, yasemin,

Alt- sedir ağacı, beyaz misk, vanilya.

Giorgio Armani- My Way isimli parfümün başlangıcında şekerli tonlamalar yapan kremsi turunçgiller var. Bergamot ve portakal tahmin edilmekte. Devamında kremsi & tatlı rayihalar yayan çiçeksi notalar sahne alıyor. Yasemin, sümbülteber, frezya ve özellikle tatlı neroli olabilir. Kremsi çiçekler sonradan hafif sabunsu hale geliyor. Son bölümde gene kremsi aromalara rastlayacağız. Sedir ağacı kontrolünde odunsu notalar, misk ve vanilya bu grupta yer almakta.

Giorgio Armani- My Way- baştan sona değin tatlı, kremsi ve şekerli kokmakta. Yoğun kremsi ve şekerli vurgular yapaylığa neden olmuş. Ancak beni rahatsız etmedi. Tene biraz dengeli sıkılırsa ( dört- beş ) günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uyacaktır. Gene sabahleyin ve çok sıcak yaz günlerinde sıkılmamalıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliğinin de tene yakın olmakla belirlenmesi avantaj sağlıyor. Çünkü yapay şekerlilik ve kremsilik bu sayede dengeleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılık yapması, EDP konsantrasyonunda olmasıyla ilgilidir. Nota geçişleri başarılı olmuş. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder