8 Haziran 2023 Perşembe

Ermenegildo Zegna- Z Zegna Uomo EDT / 2021



 

























Ermenegildo Zegna Z Zegna Uomo parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Ermenegildo Zegna- İtalyan moda markasıdır. Şimdi Ermenegildo Zegna- Z Zegna Uomo isimli parfümü yorumlayacağım. Tozlu, ekşimsi, buruk, pudralı, metalik, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, baharatlar, deri ve odunsu notalar barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösterilmekte.

Turunçgiller, bergamot, portakal, menekşe yaprağı özü, sedir ağacı ve vetiver aromaları açıklanmış.

Ermenegildo Zegna- Z Zegna Uomo isimli parfümün başlangıcında yeşil kokan erkeksi çiçeksi notalar var. Ancak gene de buruk ve tozlu rayihalar vermekle, menekşe ve iris tahmin ediliyor. Tozlu, ekşimsi ve buruk turunçgiller bundan sonra geliyor. Limon ve bergamot algılıyorum. Orta bölümde tozlu ve sıcak baharatlarla ( kimyon ) karşılaştım. Kapanışa doğru boğucu tozlulukta odunsu notalar ( vetiver, sedir ağacı ) yer almakta. Pudralı, tozlu ve sıcak deri vurgusuyla sona gelinmiştir.

Ermenegildo Zegna- Z Zegna Uomo isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı var. Tozlu ve pudralı aromalar kalıcılığa özellikle etki yapıyor. Tozlu, ekşimsi, buruk ve pudralı yapısal düzenden dolayı tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Zaten ancak bu şekilde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Çiçeksi notalarda metalik bir yapaylık hissedilebilir. Deri notasının pudralı tonlaması da yapaylığa yol açmıştır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder