31 Temmuz 2023 Pazartesi

Hermes- H 24 Eau De Toilette / 2021



 
 














Hermes- Fransız moda markasıdır. Şimdi Hermes- H 24 Eau De Toilette isimli parfümü değerlendirmekteyiz. Turunçgiller, baharatlar, denizel notalar, odunsu notalar ve mineral notalar barındırıyor. Metalik, tozlu, yumuşak, serin, sıcak, tuzlu ve ferah yapıdadır. Aromatik- yeşil grupta gösteriliyor.

Notaları adaçayı, nergis, metalik notalar ve gül ağacı olarak açıklanmış. Bunlara eklemeler yapacağız.

Hermes- H 24 Eau De Toilette isimli parfümün açılışı  ferah yeşil kokan mineral aromaların desteklediği metalik turunçgillerle olmaktadır. Greyfurt ve portakal sayılabilir. Tuzlu deniz suyu aromaları da algılıyoruz. Sonra yumuşak ve tozlu karabiber- kimyon gibi baharatlar gelmektedir. Açılıştaki serinlik, burada sıcaklığa tahvil ediyor. Son kısımda tozlu vetiver ana tema olmak üzere, sedir ağacı gibi odunsu notalar mevcuttur.

Hermes- H 24 Eau De Toilette isimli parfümde tatlılık neredeyse hiç yok, bunun yerine genelde tozlu, tuzlu ve metalik kokular var. Ancak notalar uyumlu ve dengelidir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilişkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende, baharatlar ve odunsu notalarla gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Ne var ki, günlük kullanımda tazelemek suretiyle kalıcılığı ve fark edilirliği arttırılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder