8 Temmuz 2023 Cumartesi

Xerjoff- Vintage Casamorati Italica EDP / 2021

 















Xerjoff Vintage Casamorati Italica EDP ( 2021 ) parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan parfüm ve kozmetik firmasıdır. Bugün Xerjoff- Vintage Casamorati Italica ( 2021 ) isimli parfümü değerlendirmeye alıyoruz. Gurme notalar, misk, vanilya, baharatlar ve odunsu notalar içeriklidir. Tatlı, şekerli, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Gurme- vanilya kategorisinde gösterilebilir.

Üst- süt, badem, safran,

Orta- tofi şekerlemesi, vanilya,

Alt- beyaz misk, sandal ağacı.

Xerjoff- Vintage Casamorati Italica ( 2021 ) isimli parfümün açılışındaki kokuyu, sütlü- bademli veya badem sütlü- karamelli bisküviye benzettim. Baharatımsı nüanslar da var. Safran olmalıdır. Başlangıçtaki bütün aromalar tatlı, yumuşak, ferah ve sıcaktır. Sonra koku pek değişmiyor. Orta bölümde şekerlenmiş vanilya ve odunsu notalar ( sandal ağacı ) var. Kapanışa da bu şekilde varılıyor. Son fazda buna tatlı amber katılacaktır. 

Xerjoff- Vintage Casamorati Italica ( 2021 ) isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Genele yayılmış şekerli tatlılığın etkisiyle kalıcılık yükseliyor ve son bölümdeki şekerli yapaylık da rahatsız etmediğinden tene özgürce sıkılabiliyor. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine yöneliktir. Ayrıca dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde de düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder