27 Aralık 2023 Çarşamba

Roja Dove- Apex EDP / 2022

 















Roja Dove Apex EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Roja Dove- İngiliz niş parfüm markasıdır. Şimdi Roja Dove- Apex isimli parfümü değerlendirmeye sıra geldi. Tatlı, şekerli, buruk, yapay, yumuşak, ferah ve serin esintileri var. Turunçgiller, çam esintileri, aromatik otlar, odunsu notalar, meşe yosunu, içkimsi notalar, deri, amber ve misk bu parfümü biçimlendiriyor. Deri grubunda gösterilmekte. 

Üst- portakal, mandalina, bergamot, limon,

Orta- ananas, yasemin, laden gülü,

Alt- selvi bitkisi, köknar balzamı, deri, meşe yosunu, tütün, paçuli, rom, kasnı otu sakızı, kaşmir ahşabı, buhur, ardıç meyveleri, sandal ağacı, amber, laden otu, misk, elemi reçinesi, ambergris, benzoin.

Roja Dove- Apex isimli parfümün büyük kısmında yeşil koku grubu hakimdir. Örneğin, açılışta görülen ferah turunçgiller böyledir. Portakal, mandalina, bergamot ve limondan oluşan karışım, toplamda yeşil, tatlımsı, buruk ve ekşimsi kokar. Sonra gene yeşil / bitkisel yapıdaki çam esintileri, aslında aromatik otlar ( ardıç meyveleri, selvi bitkisi ), kasnı otu sakızı, odunsu notalar ( paçuli ) ve meşe yosunu gibi aromalardan oluşuyor. Özellikle meşe yosunu, orta bölümde ve sonda çok baskındır. Bu yeşil koku harmanının aralarında ise, şekerli içkimsi notalar ( rom ) ve yapay deri notası var. Gene yapay tatlılıktaki amber- misk ikilisiyle kapanışa gelinmekte. 

Roja Dove- Apex isimli parfümde aromalar, turunçgiller harmanı, yeşil koku grubu harmanı ve yardımcı notalar ( rom, deri, amber, misk ) sıralamasıyla tene yerleşiyor. Elbette turunçgiller ve yeşil koku grubu, kendi katmanlarında iç içe geçmiş şekilde algılanır. Deri notası pek etkili değil. Tatlılık genele yayılmıştır ve son bölüm hariç dengeli olduğu söylenebilir. Aslında, gene son bölüm hariçte tutulursa birbiriyle uyumlu notalar ve başarılı nota geçişleri var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmakta. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı ve fark edilirliği takviye edilebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yönelik kaliteli bir aromatik- yeşil kolonya havasındadır. Deri, amber ve miskteki yapaylık rahatsız edici değil.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder