6 Mayıs 2023 Cumartesi

Givenchy- Irresistible Eau De Parfum / 2020

 















Givenchy- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Givenchy- Ireesistible Eau De Parfum isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Meyveler, çiçeksi notalar. turunçgiller, odunsu notalar ve misk aromaları barındırıyor. Kremsi, şekerli, tatlı, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Çiçeksi- meyvemsi grupta gösteriliyor.

Üstte armut, ambrette ( misk ebegümeci ), ortada gül, iris ve alt notalarda misk ve sedir ağacı notaları açıklanmaktadır.

Givenchy- Irresistible Eau De Parfum isimli parfüm, baştan sona çok değişmeyen ve büyük ölçüde düz çizgide giden bir koku karakterine sahiptir. Şöyle ki, kremsi, şekerli ve tatlımsı rayihalar neredeyse bütün katmanlara hakim olmuştur. Bu minvalde meyveler ( armut, kavun ? ), ara geçiş nüansları olan turunçgiller ( bergamot ), çiçeksi notalar (baskın gül, iris, neroli, portakal çiçeği, siklamen ), misk ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) sıralamasını göreceğiz ( elbette bunların hepsi kremsi, şekerli ve tatlı kokacaktır ). Böylece sade ve basit bir yapılanma söz konusudur.

Givenchy- Irresistible ( Dayanılmaz ) Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı var. Aslında parfümün bütün koku katmanlarına farklı derecelerde yapaylık sirayet etmiştir. Özellikle odunsu notalarda yapaylık artar ancak rahatsız etmez. Bu sayede tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. Çiçeksi notalardan başlayarak sıcaklık devreye giriyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder