28 Ağustos 2020 Cuma

Montale- Vanilla Cake EDP / 2018

 














 

Montale Vanilla Cake EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Montale- Fransız niş parfüm markasıdır. Bugün Montale- Vanilla Cake isimli parfümü inceliyoruz. Süt, karamel, vanilya, badem, tütsü ve krema gibi aromalar bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, yumuşak, sıcak ve ferah yapıdadır. Bu parfümü vanilyalı- gurme kategorisine sokmayı uygun buldum.

Beze, süt, vanilya, karamel ve badem notaları açıklanmış.

Montale- Vanilla Cake ( Vanilyalı Kek )- çok temel olarak iki koku katmanından oluşuyor : Yani iki koku hissiyatı mevcuttur. Bunların birincisi, başlangıçta sütlü- kremalı- vanilyalı kek kokusudur. Bunu takiben, ikinci sırada karamelli- bademli- vanilyalı yanık kek kokusu gelmektedir. Yanık karamel kokusu, tütsü benzeri bir aromaya yol açmaktadır.

Montale- Vanillla Cake isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği ilk anda, kısa süre için dışarıya karşı yoğun sıcaklıkla esiyor. Ancak sonrasında hemen sakinleşip, tensel koku formuna geçiyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca etkili kalıcılığı vardır. Karamelli- bademli- vanilyalı ve yanık tütsülü katman, bu performansta önemli rol oynar. Ev ve ofis gibi ortamlarda kullanılacaksa dozaj ayarı yapılmalıdır. Tene üç- dört kez fıslatmak yeterli olur. Dış mekânda ise tene özgürce sıkılabilir. Gene sabah saatlerinde ve çok sıcakta sıkılması tavsiye edilmez. Çünkü, zaten genelde yüksek tatlılık ve şekerli hissiyata dikkat edilmesi gerekir. Buna karşın nota geçişleri sorunsuz yapılmış. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder