7 Ağustos 2020 Cuma

Xerjoff- XJ 1861 Renaissance EDP / 2011

 















Xerjoff- XJ 1861 Renaissance EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Bugün Xerjoff- XJ 1861 Renaissance isimli bayan parfümünün yorumunu yapacağız. Turunçgiller, aromatik otlar, çiçeksi notalar, vanilya ve amber içeriklidir. Tatlı, kremsi, şekerli, yapay, sıcak, serin, ferah ve yumuşak esintiler sunuyor. Turunçgil- aromatik grubunda gösteriliyor. 

Üst- limon, mandalina, bergamot, turunç yaprağı yağı, 

Orta- nane, vadi zambağı, gül,

Alt- misk, sedir ağacı, amber, paçuli.

Xerjoff- XJ 1861 Renaissance ( Rönesans ) isimli parfümün kremsi tonlamalar yapan misket limonu, limon, mandalina ve bergamot gibi turunçgillerle açılmış olduğunu anlıyoruz. Bunu yeşil ve ferah kokan aromatik otlar destekliyor. Nane ve kişniş olmalıdır. Gene yeşil / bitkisel ve ferah çiçeksi notalar orta katmanı doldurmaktadır. Gül, zambak, frezya ve siklamen algılanıyor. Şekerli ve yapay tarzda vanilya ve amber vurguları kapanışı yapmıştır. Parfümde burada iyice sıcaklaşıyor. 

Xerjoff- XJ 1861 Renaissance isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalacaktır. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr bir kalıcılığı vardır. Kremsi ve şekerli rayihalarına rağmen rahatsız etmediği için tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Kremsi turunçgiller ve yeşil ve ferah yapıdaki aromatik otlar ve çiçeksi notaları çok beğendim. Çünkü son derece enerjik, dinamik, serin ve iyimser duygular uyandıran özellikleri vardır. Turunçgiller, aromatik otlar, vanilya ve amber vurguları erkek kullanımına izin veriyor. Çiçeksi notalar daha ziyade kadınsı formdadır. 

Koku- 4- Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder