16 Ağustos 2020 Pazar

Montale- Chocolate Greedy EDP / 2007


























Montale Chocolate Greedy EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Montale- Fransız niş parfüm üreticisidir. Şimdi Montale- Chocolate Greedy isimli parfümü incelemek istiyoruz. Tatlı, kremsi, şekerli, yapay, sıcak, yumuşak ve biraz tozlu yapıdadır. Gurme notalar baskındır. Bunun haricinde turunçgiller, çiçeksi notalar ve vanilya aromaları vardır. Oryantal- vanilyalı grubunda gösterilmiştir.

Kahve, kakao, tonka fasülyesi, acı portakal, vanilya ve kurutulmuş meyveler gibi notalar açıklanmış.

Montale- Chocolate Greedy isimli parfüm, son derece basit, sade ve kolay anlaşılır bir koku karakterine sahip bulunuyor : Bir kere, portakallı- vanilyalı- karamelli bisküvi kokusu baştan sona etkilidir. Yardımcı elemanlar olarak, gurme tarzına binaen kakao, kahve ve fındık kokuları ve yasemin notası hissedilmektedir. Bütün bu aromalar çok hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır ve yapışkanlık gösterir. Parfümdeki katmanlar böylece ana tema ve yardımcı elemanlar biçimimde ikiye ayrılır.

Montale- Chocolate Greedy isimli parfümde acımsı ve keskin portakal, kremsi vanilya, şekerli karamel, kremsi yasemin ve tatlı kakao- kahve- fındık aromaları sırayla tene yerleşiyor. Genelde şekerli bir tatlılıktan ( vanilya, karamel )  kaynaklanan yapaylık vardır. Sıcaklık da genele yayılımıştır. Tene dengeli sıkılması gereklidir. Üç- dört fıs yeter. Çok sıcakta sıkılması doğru olmaz. Buna karşılık nota geçişleri başarılıdır. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerine kullanılabilir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süreyle güçlü kalıcılık yapmaktadır. Fark edilirliğinin özellikle dışarıya karşı etkili olduğunu görüyoruz.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder